Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 20:19

8 συνηθισμένα SEO λάθη που μπορείτε να κάνετε όταν μπλογκάρετε

Γράφτηκε από τον
(0 ψήφοι)

Βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε αυτά τα τυπικά λάθη SEO

1. Άρθρα φορτωμένα με λέξεις κλειδια

Για κάποιο λόγο οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι λέξεις-κλειδιά είναι κάτι που πρέπει να προσθέσετε σε κάθε δυνατή θέση που μπορείτε να βρείτε. Λάθος! Θα σκοτώσει το περιεχόμενό σας και θα το καταστήσει δύσκολο να διαβαστεί, και το πιθανότερο είναι αντι να ανεβήτε στο googleνα εισπράξετε «εξαφάνιση». Προσπαθήστε πρώτα να ικανοποιήσετε τους αναγνώστες σας και μετά τις μηχανές αναζήτησης.

Ερώτηση που θα πρεπει να κάνετε στον εαυτό σας όταν γράφετε ένα άρθρο: "Θα ήθελες να το μοιραστείς αυτό στα social media;».

2. μη-βελτιστοποιημένες εικόνες

Ονομάστε τις εικόνες σας σωστά. "46431dsGfd4542.jpg" vs "chart_of_my_passive_income.jpg". Ποια νομίζετε ότι θα αρέσει περισσότερο στις μηχανές αναζήτησης; Επίσης, θυμηθείτε να προσθέσετε ετικέτες alt. Είναι ωραίο, επίσης, να προσθέσετε κείμενο κάτω από τις εικόνες (περιγραφή).

3. Συχνή αλλαγή tags, λέξεις κλειδιά, τίτλοι

Δεν είναι ωραίο να επεξεργάζεστε τα blog μηνύματά σας κάθε δύο ημέρες, μόνο και μόνο επειδή νομίζετε ότι οι τίτλοι σας ήταν λάθος ή θα μπορούσε να είναι καλύτεροι. Αυτό είναι απλώς κακό SEO. Ο καθένας πρέπει να ξέρει ότι θα χρειαστεί χρόνος για να δημιουργήσει τη σωστή σχέση με τις μηχανές αναζήτησης. Οι άνθρωποι θα έρθουν στο site σας με βάση το περιεχόμενο, και όχι τον τίτλο.

4. Meta Περιγραφή

Η Meta περιγραφή είναι μια πρόσκληση για το site σας. Έχετε 160 χαρακτήρες για να αποδείξετε, γιατί αξίζει κάποιος να επισκεφτει το site σας. Η περιγραφή πρέπει να ανταποκρίνεται στο περιεχόμενό σας.

5. Εστίαση σε μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί

Οι επισκέπτες σπάνια επικεντρώνονται σε συγκεκριμένη λέξη-κλειδί. Δεν θα νικήσετε τον ανταγωνισμό με την εστίαση σε μία ή δύο λέξεις-κλειδιά. Σκεφτείτε τις προτάσεις που ο επισκέπτης σας θα γράψετε στο Google. Μπορείτε να κερδίσετε τον ανταγωνισμό μόνον με την ποιότητα. Τα καλά sites πέρνουν υψηλότερης ποιότητας συνδέσεις. Είναι ελαφρώς πιο αργή μέθοδος, αλλά αξίζει τον κόπο.

6. Η ιστοσελίδα σας είναι πολύ αργή

Εάν το blog σας είναι γεμάτο με σκουπίδια (διαφημίσεις, βίντεο, bannersκλπ ..), θα διώξει τους επισκέπτες σας μακριά. Επίσης τα βραδύτερα sites παίρνουν χαμηλότερη κατάταξη στο Google. Δοκιμάζετε πάντα το site σας με αναλυτές ιστοσελίδας.
Υπάρχουν στο διαδικτυο πολλά δωρεάν εργαλεία για να αναλύσετε την ιστοσελίδα ή το blog σας

7. Δεν ενημερωνετε το blog σας

Κρατήστε πάντα φρέσκο το περιεχόμενό σας. Ακόμα και αν κάποιος καποια στιγμή μπήκε στην σελίδα σας και την βρήκε ακρως ενδιαφέρουσα, αν ξαναμπεί και δεν δει φρέσκο περιεχόμενο το σιγουρότερο είναι ότι δεν θα ξαναπατήσει.

8. Περνάτε το χρόνο σας αλλού

Να γράφετε τα άρθρα σας οι ίδιοι. Αν στηρίζεστε αποκλειστικά στο copy-paste γιατι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τον χρόνο σας, χάρη στο Facebook, Twitter, φόρουμ συζητήσεων ... .θα έχετε πρόβλημα. Η οικοδόμηση συνδέσεων είναι ένα καλό πράγμα, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε θέσει τις προτεραιότητές σας σωστά. Βάλτε στον εαυτό σας καθημερινούς στόχους, και όταν τους έχετε ολοκληρώσει, είστε ελεύθεροι να περάσετε το χρόνο σας στα socialmedia.

Διαβάστηκε 12522 φορές
Anasazi-Webart

Web Design - Web Development - Γραφιστικές λύσεις

anasazi-webart.com/

683 σχόλια