Web Marketing

Παρατηρείτε ότι η οργανική επισκεψιμότητα του website σας παρουσιάζει καθοδική πορεία, τον τελευταίο καιρό; Μην πανικοβάλλεστε! Πλέον, το τοπίο του SEO μεταβάλλεται διαρκώς και, όπως είναι φυσικό, το SEO traffic των ιστοσελίδων χαρακτηρίζεται από απρόβλεπτα σκαμπανεβάσματα.

Google Algorithm Updates: Όλες οι Αλλαγές σε Ένα Infographic - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Το κείμενο αλλά και το infographic αντιγραψαμε από το Grow Digital Team

7 βήματα για επιτυχημένο online marketing (infographic) - 3.7 out of 5 based on 3 votes
Οι 8 κορυφαίες τάσεις SEO του 2018 για τα αποτελέσματα της Google - 3.7 out of 5 based on 3 votes

Είτε θέλετε να αφησετε πίσω το 2017 και να ξεκινήσετε εκ νέου είτε θέλετε να βασιστείτε στην επιτυχία των SEO καμπανιών που δημιουργήσατε το 2018, καλό ειναι να γνωρίζετε τις SEO τάσεις που επικρατούν για την νεα χρονιά:

Content is King. 5 λόγοι - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Το μάρκετινγκ περιεχομένου δεν είναι μια νέα αντίληψη στον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ, αλλά αυτή τη στιγμή είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς και εργάζεται όλο και περισσότερο στο προσκήνιο όλων των στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς γίνεται ένα κρίσιμο στοιχείο που αποκομίζει σε βάθος χρόνου τεράστια οφέλη.

YouTube SEO. 9 tips για να δημιουργήσετε περισσότερα views στα videos σας - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Σήμερα, οι marketers και οι αναλυτές SEO αναγνωρίζουν την σημαντικότητα διάδοσης των brands τους σε όλο τον ιστό. Καθώς τα κοινωνικά δίκτυα έχουν γίνει ένα τόσο σημαντικό μέρος της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής μας, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη, πόσο ισχυρό είναι το YouTube ως εργαλείο μάρκετινγκ.

Αν σε ενδιαφέρει η digital ενημερώση ξέρεις που να εισάγεις το email σου.

*Με κάθε εγγραφή 20% έκπτωση στις υπηρεσίες μας ή δωρεάν SEO ανάλυση.