Tips kai trics

Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 08:42

Νέες λειτουργίες στο Facebook.

Δουλεια δεν εχει ο Ζουγκεμπεργκ ... και ψαχνει τρόπους να κερδίσει το χαμένο έδαφος, από την απώλεια μερικών εκατομμυρίων χρηστών που σημειώθηκε  κατα τον περασμένο χρόνο. Έτσι μετα τις αλλαγές που είδαμε (καθόλου ευχαριστες, ομολογώ) στην ροή των ενημερώσεών μας, προστίθενται δυο ολοκαινουργια χαρακτηριστικά:

 Η χρήση των κοινωνικών μέσων εξακολουθεί να κυριαρχεί στην ηλεκτρονική δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο. Με ~ 2,8 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες κοινωνικών μέσων το 2017, οι οδοί επικοινωνίας μεταξύ των πλατφορμών φτάνουν σε δημογραφικά στοιχεία σε διάφορες ηλικίες, τοποθεσίες και ενδιαφέροντα. Γνωρίστε και αξιοποιήστε μερικά από τα πιο δημοφιλή:

"Μη ασφαλή" τα sites που δε χρησιμοποιούν HTTPS, για τον Chrome - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Η Google ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να επισημάνει όλες τις τοποθεσίες HTTP ως “Μη ασφαλείς” στον Chrome, αρχίζοντας από τον Ιούλιο του 2018 και λανσάροντας την έκδοση Chrome 68.
Η απόφαση της εταιρείας έρχεται μετά την αύξηση της υιοθέτησης του πρωτοκόλλου HTTPS μεταξύ των προγραμματιστών ιστοσελίδων, κάτι που συνεπάγεται ότι ένα μεγάλο κομμάτι της σημερινής κίνησης των δεδομένων σε αυτές είναι πλέον κρυπτογραφημένο.

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 20:11

Τσεκάρετε αν το website σας ειναι responsive

Τσεκάρετε αν το website σας ειναι responsive - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Η χρήση του Διαδικτύου δεν περιορίζεται πλέον στις επιτραπέζιες συσκευές του παρελθόντος. Αντίθετα, οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο από το σπίτι, τα tablet και τα τηλέφωνά τους. Ο ευέλικτος σχεδιασμός δίνει στον ιστότοπό σας την δυνατότητα να εμφανίζει ελκυστικά το περιεχόμενο ανεξάρτητα από το μέγεθος της συσκευής.

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 11:57

Το Facebook αλλάζει για το ..."καλό" μας

Το Facebook αλλάζει για το ..."καλό" μας - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Εν μεσω αντιδράσεων, αρνητικών επι το πλείστον, αρχισε ήδη να ισχύει η πρώτη αλλαγη στον αλγόριθμο του φατσοβιβλίου υποβαθμίζοντας τις δημόσιες αναρτήσεις από τις επιχειρήσεις και τα μέσα ενημέρωσης από την ροή του.

Οι 8 κορυφαίες τάσεις SEO του 2018 για τα αποτελέσματα της Google - 3.7 out of 5 based on 3 votes

Είτε θέλετε να αφησετε πίσω το 2017 και να ξεκινήσετε εκ νέου είτε θέλετε να βασιστείτε στην επιτυχία των SEO καμπανιών που δημιουργήσατε το 2018, καλό ειναι να γνωρίζετε τις SEO τάσεις που επικρατούν για την νεα χρονιά:

Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2018 11:23

Content is King. 5 λόγοι

Content is King. 5 λόγοι - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Το μάρκετινγκ περιεχομένου δεν είναι μια νέα αντίληψη στον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ, αλλά αυτή τη στιγμή είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς και εργάζεται όλο και περισσότερο στο προσκήνιο όλων των στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς γίνεται ένα κρίσιμο στοιχείο που αποκομίζει σε βάθος χρόνου τεράστια οφέλη.

YouTube SEO. 9 tips για να δημιουργήσετε περισσότερα views στα videos σας - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Σήμερα, οι marketers και οι αναλυτές SEO αναγνωρίζουν την σημαντικότητα διάδοσης των brands τους σε όλο τον ιστό. Καθώς τα κοινωνικά δίκτυα έχουν γίνει ένα τόσο σημαντικό μέρος της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής μας, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη, πόσο ισχυρό είναι το YouTube ως εργαλείο μάρκετινγκ.

Το νέο button του Facebook που σας... γλυτώνει από τις ενοχλητικές ενημερώσεις - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Όλοι μας έχουμε φίλους που ενω δεν θελουμε να τους διαγραψουμε, ή να τους κανουμε unfollow, οι αναρτήσεις τους μας κουραζουν, ή μας ενοχλούν για κάποιο λόγο

Το Facebook ξεκίνησε μια νέα λειτουργία που σας επιτρέπει να σιωπήσετε για 30 μέρες τους πιο ενοχλητικούς φίλους σας.

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 10:40

Τι είναι το Like farming στο Facebook.

Τι είναι το Like farming στο Facebook. - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Οχι! Οχι! Δεν πρόκειται να κερδίσετε  Mac Books, Ipads, Samsung, δωρεάν μετρητά, ταξίδια ή κρουαζιέρες επειδή απλά μοιραστήκατε μία δημοσίευση στον τοίχο σας στο Facebook. Στην πραγματικότητα, μόλις συμμετείχατε σε μια περίπλοκη απάτη και φάρσα που ονομάζεται Like Farming. 

Αν σε ενδιαφέρει η digital ενημερώση ξέρεις που να εισάγεις το email σου.

*Με κάθε εγγραφή 20% έκπτωση στις υπηρεσίες μας ή δωρεάν SEO ανάλυση.