Tips kai trics

Επιλέγοντας το σωστό συνδιασμό χρωμάτων για το website σας. Συμβουλές και Εργαλεία. - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Αν "κολλήσατε" προσπαθώντας να βρείτε το τέλειο χρωματικό συνδιασμό για μία ιστοσελίδα, μην αισθάνεστε άσχημα. Είναι φυσιολογικό εάν δεν είστε ειδικός με τις παλέτες χρωμάτων.
Η εύρεση του τέλειου συνδυασμού χρωμάτων για έναν ιστότοπο μπορεί να αποδειχτεί ένα δύσκολο έργο, ειδικά όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Επέλεξα για σας μερικά εξαιρετικά εργαλεία δημιουργίας χρωμάτων για να δημιουργήσετε εύκολα την τέλεια παλέτα!

Δημιουργία GIF από YouTube video - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Τα GIFs έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια να κατακτούν τη χιουμοριστική πλευρά του διαδικτύου. Ειδικά με την προσθήκη της αποστολής GIF στο messenger chat, όσοι ζουν στον κόσμο του internet αναζητούν εφαρμογές για τη δημιουργία τους.

Τελικά, τη δυνατότητα αυτήν μας δίνει μια απλούστατη προσθήκη στο URL ενός youtube video. Το μόνο που χρειάζεται είναι η αντικατάσταση του “https://www.” με τo “gif” στον σύνδεσμο του Youtube video που παρακολουθούμε.

Τσεκάρετε αν το website σας ειναι responsive - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Η χρήση του Διαδικτύου δεν περιορίζεται πλέον στις επιτραπέζιες συσκευές του παρελθόντος. Αντίθετα, οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο από το σπίτι, τα tablet και τα τηλέφωνά τους. Ο ευέλικτος σχεδιασμός δίνει στον ιστότοπό σας την δυνατότητα να εμφανίζει ελκυστικά το περιεχόμενο ανεξάρτητα από το μέγεθος της συσκευής.

3 TOP SEO Tips για το 2018 - 3.7 out of 5 based on 3 votes

Αναδιαμορφώνοντας την στρατηγική σας για να είστε πάντα στην κορυφή.

Αρπάξτε την ευκαιρία της χαλαρότητας αυτής της περιόδου για να ανακεφαλαιώσετε τους στόχους που θέλετε να θέσετε για τη νέα χρονιά και να κάνετε προβλέψεις για το τι θα αντιμετωπίσετε. Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης ή SEO, είναι ένα από τα πιο δυναμικά πεδία στο διαδίκτυο και οι παράγοντες που την επηρεάζουν αλλάζουν πολύ συχνά.

Γιατί το να προωθείτε προωθημένα emails μπορεί να σας προωθήσει στην καταστροφή - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Ενα πράγμα που συχνά συμβουλεύω συγγενείς, γνωστούς, φίλους αλλά και πελάτες είναι να μην προωθούν ποτέ emails που φτάνουν στο inbox τους προειδοποιώντας σε πανικόβλητους τόνους για καταστρεπτικούς ιούς που θα τηγανίσουν τον επεξεργαστή σας και θα σωτάρουν τη RAM σας, malware που ανοίγει την κάμερα και τα μικρόφωνα του υπολογιστή σας και στέλνει πικάντικες φωτογραφίες του καναρινιού σας σε kinky τσοντοsites, απόπειρες phishing που θα σας κοστίσουν το ελεύθερο υπόλοιπο της πιστωτικής σας, το σπίτι σας και το πρώτο σας παιδί και άλλα τέτοια εξωτικά.

Υπολογίστε με google - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Το Google είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής μηχανή αναζήτησης που οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούν για να βρουν πληροφορίες και ιστοσελίδες σε όλο το διαδίκτυο. Αλλά εκτός από τις τεράστιες ποσότητες δεδομένων στις οποίες το Google σας δίνει πρόσβαση, δίνει επίσης κάποιες άλλες καταπληκτικές "δυνατότητες" που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε πράγματα πιο γρήγορα από ποτέ, ακόμη και πράγματα που δεν ξέραμε ότι θέλαμε να κάνουμε! Ας δούμε μερικές απο τις δυνατότητες του..

Αν σε ενδιαφέρει η digital ενημερώση ξέρεις που να εισάγεις το email σου.

*Με κάθε εγγραφή 20% έκπτωση στις υπηρεσίες μας ή δωρεάν SEO ανάλυση.