Τεχνική βάση - Tutorials

Fake Adblock Plus extension κατέβηκε από 37.000 χρήστες του Chrome - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Αν κατεβάσατε πρόσφατα ένα Adblock extension από το Chrome Store ίσως πρέπει να ελέγξετε ακόμη μια φορά τι ακριβώς έχετε εγκαταστήσει στο PC σας.

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 18:23

5 Κοινά Λάθη σε Εταιρικές Ιστοσελίδες

Όλοι μας έχουμε παρατηρήσει ιστοσελίδες οι οποίες φαίνεται να έχουν σχεδιαστεί πρόχειρα και η τελική τους κατασκευή να μην έχει το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα στους επισκέπτες της. Σε αυτό το άρθρο θα δείτε κάποια από τα σημαντικότερα λάθη που εμφανίζονται στο σχεδιασμό μιας εταιρικής ιστοσελίδας, ώστε μέσα από την ανάλυση και κατανόηση τους, να τα αποφύγετε στο δικό σας site.

Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 11:00

Δημιουργία βάσης δεδομένων στο Cpanel

Δημιουργία βάσης δεδομένων στο Cpanel - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Πως δημιουργούμε μια βάση δεδομένων στο cpanel.

Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ιδιαίτερες γνώσεις για να δημιουργήσει μια βάση δεδομένων, για να καταλάβετε εγω οταν πρωτοξεκίνησα δεν ήξερα καν τι είναι μια βάση δεδομένων, όπως και εσεις φαντάζομαι, πόσο μάλλον να φτιάξω μια.

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 09:48

Δημιουργώντας με joomla...

Ας ξεκινησουμε από το βασικό ότι το Joomla σαν open source αποτελεί σήμερα την μοναδική οικονομική λύση για να στήσει κάποιος μια αξιοπρεπή δυναμική ιστοσελίδα και ότι λόγω της φύσης και της δημοτικότητάς του (κάποιες χιλιάδες προγραμματιστών παγκοσμίως ασχολούνται με την ανάπτυξη του κώδικά του) είναι προσαρμόσιμο στην κάθε επιθυμία μας. 

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 19:00

Εγκατάσταση forum phpbb

Ξεκινώντας θα κατεβάσουμε το πακέτο του phpBB3 από εδώ https://www.phpbb.com/downloads/  θα το αποσυμπιέσουμε και θα το ανεβάσουμε στον φάκελο του hosting μας με ένα ftp πρόγραμμα πχ: http://filezilla-project.org/. Τα αρχεία της γλώσσα όπως και τα εικονίδια για τα Ελληνικά υπάρχουν ήδη μέσα.
Μόλις ανέβουν τα αρχεία στον φάκελό μας δίνουμε τα ακόλουθα δικαιώματα 777 στους εξής φακέλους:

Αν σε ενδιαφέρει η digital ενημερώση ξέρεις που να εισάγεις το email σου.

*Με κάθε εγγραφή 20% έκπτωση στις υπηρεσίες μας ή δωρεάν SEO ανάλυση.