Τεχνική βάση - Tutorials

Επιλέγοντας το σωστό συνδιασμό χρωμάτων για το website σας. Συμβουλές και Εργαλεία. - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Αν "κολλήσατε" προσπαθώντας να βρείτε το τέλειο χρωματικό συνδιασμό για μία ιστοσελίδα, μην αισθάνεστε άσχημα. Είναι φυσιολογικό εάν δεν είστε ειδικός με τις παλέτες χρωμάτων.
Η εύρεση του τέλειου συνδυασμού χρωμάτων για έναν ιστότοπο μπορεί να αποδειχτεί ένα δύσκολο έργο, ειδικά όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Επέλεξα για σας μερικά εξαιρετικά εργαλεία δημιουργίας χρωμάτων για να δημιουργήσετε εύκολα την τέλεια παλέτα!

Παρατηρείτε ότι η οργανική επισκεψιμότητα του website σας παρουσιάζει καθοδική πορεία, τον τελευταίο καιρό; Μην πανικοβάλλεστε! Πλέον, το τοπίο του SEO μεταβάλλεται διαρκώς και, όπως είναι φυσικό, το SEO traffic των ιστοσελίδων χαρακτηρίζεται από απρόβλεπτα σκαμπανεβάσματα.

Δημιουργία GIF από YouTube video - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Τα GIFs έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια να κατακτούν τη χιουμοριστική πλευρά του διαδικτύου. Ειδικά με την προσθήκη της αποστολής GIF στο messenger chat, όσοι ζουν στον κόσμο του internet αναζητούν εφαρμογές για τη δημιουργία τους.

Τελικά, τη δυνατότητα αυτήν μας δίνει μια απλούστατη προσθήκη στο URL ενός youtube video. Το μόνο που χρειάζεται είναι η αντικατάσταση του “https://www.” με τo “gif” στον σύνδεσμο του Youtube video που παρακολουθούμε.

Google Algorithm Updates: Όλες οι Αλλαγές σε Ένα Infographic - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Το κείμενο αλλά και το infographic αντιγραψαμε από το Grow Digital Team

Τσεκάρετε αν το website σας ειναι responsive - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Η χρήση του Διαδικτύου δεν περιορίζεται πλέον στις επιτραπέζιες συσκευές του παρελθόντος. Αντίθετα, οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο από το σπίτι, τα tablet και τα τηλέφωνά τους. Ο ευέλικτος σχεδιασμός δίνει στον ιστότοπό σας την δυνατότητα να εμφανίζει ελκυστικά το περιεχόμενο ανεξάρτητα από το μέγεθος της συσκευής.

7 βήματα για επιτυχημένο online marketing (infographic) - 3.7 out of 5 based on 3 votes

Αν σε ενδιαφέρει η digital ενημερώση ξέρεις που να εισάγεις το email σου.

*Με κάθε εγγραφή 20% έκπτωση στις υπηρεσίες μας ή δωρεάν SEO ανάλυση.