Web news

Πόλεμος για τα δεδομένα - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Καλά-καλά δεν άρχισε η εφαρμογή του νέου ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων-ΓΚΠΔ (General Data Protection Regulation-GDPR), που αποτελεί ήδη μεγάλο πονοκέφαλο για εταιρείες αλλά και μεγάλο όπλο για τους χρήστες, διαφαίνεται ήδη στον ορίζοντα το επόμενο πεδίο μάχης στην Ευρώπη και πέρα από αυτήν.

"Μη ασφαλή" τα sites που δε χρησιμοποιούν HTTPS, για τον Chrome - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Η Google ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να επισημάνει όλες τις τοποθεσίες HTTP ως “Μη ασφαλείς” στον Chrome, αρχίζοντας από τον Ιούλιο του 2018 και λανσάροντας την έκδοση Chrome 68.
Η απόφαση της εταιρείας έρχεται μετά την αύξηση της υιοθέτησης του πρωτοκόλλου HTTPS μεταξύ των προγραμματιστών ιστοσελίδων, κάτι που συνεπάγεται ότι ένα μεγάλο κομμάτι της σημερινής κίνησης των δεδομένων σε αυτές είναι πλέον κρυπτογραφημένο.

7 λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να αναβαθμίσετε την ιστοσελίδα σας - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Για να μείνουν μέσα στο παιχνίδι και να ακολουθούν την εποχή τους, κάνοντας γενικές βελτιώσεις για την παρουσία τους στο διαδίκτυο, πολλές εταιρείες φροντίζουν να υποβάλλουν συχνά τα website τους σε επανασχεδιασμό. Είτε θέλουν ένα χαμηλό ποσοστό ανάκαμψης, για να κρατήσουν τους επισκέπτες περισσότερο χρόνο στην ιστοσελίδα, ή απλά επιθυμούν να αυξήσουν το ποσοστό μετατροπής, πρέπει να αξιολογήσουν την απόδοσή της σε τακτική βάση, ανακαλύπτοντας σημεία που πρέπει να βελτιωθούν. Πολύ συχνά, έχουμε δει εταιρείες με πολλές δυνατότητες, βρήκαν εμπόδια στο να προάγουν την ανάπτυξή τους, ακριβώς για τον λόγο ότι έκαναν λάθη με την online παρουσία τους. Ας δούμε μερικά από αυτά:

Fake Adblock Plus extension κατέβηκε από 37.000 χρήστες του Chrome - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Αν κατεβάσατε πρόσφατα ένα Adblock extension από το Chrome Store ίσως πρέπει να ελέγξετε ακόμη μια φορά τι ακριβώς έχετε εγκαταστήσει στο PC σας.

Αν σε ενδιαφέρει η digital ενημερώση ξέρεις που να εισάγεις το email σου.

*Με κάθε εγγραφή 20% έκπτωση στις υπηρεσίες μας ή δωρεάν SEO ανάλυση.