Tech news

Νέα διαρροή προσωπικών δεδομένων από το Facebook - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Αν η υπόθεση της Cambridge Analytica δεν σε έκανε πιο προσεκτικό στις εφαρμογές που χρησιμοποιείς εντός του Facebook έχουμε και άλλο ένα περιστατικό που ίσως, λέμε, ίσως θα σε κάνει να αναθεωρήσεις.

Το New Scientist αναφέρει πως προσωπικές (πολύ προσωπικές) πληροφορίες 3 εκατ. ανθρώπων που είχαν χρησιμοποιήσει την εφαρμογή myPersonality είναι πιθανό να έχουν διαρρεύσει.

Δεν πάει πολύ καιρός από τότε που βλέπαμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας τον πρωταγωνιστή να επιβλέπει την κατάσταση υγείας του από μια οθόνη μέσα στο δέρμα του..

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 10:51

Καλή Συνέχεια...

Καλή Συνέχεια... - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε το Cretanviewvilla.com, σαν ξεκίνημα μιας περαιτερω συνεργασίας, με μία από τις πιο επιτυχημένες και δραστήριες εταιρείες διαμονής στην Κρήτη την Avatar.

Google Algorithm Updates: Όλες οι Αλλαγές σε Ένα Infographic - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Το κείμενο αλλά και το infographic αντιγραψαμε από το Grow Digital Team

Το Facebook λέει ότι διαγράφει λογαριασμούς υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ και του Ισραήλ - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Tον περασμένο Σεπτέμβριο, εκπρόσωποι του Facebook συναντήθηκαν με την ισραηλινή κυβέρνηση για να καθορίσουν ποιοι λογαριασμοί του Facebook που ανήκουν σε παλαιστίνιους πρέπει να διαγραφούν, με την αιτιολογία ότι αποτελούσαν «πρόκληση».

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 12:56

7 βήματα για επιτυχημένο online marketing (infographic)

7 βήματα για επιτυχημένο online marketing (infographic) - 3.7 out of 5 based on 3 votes
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 10:14

Ημερολόγιο 2018

Ημερολόγιο 2018 - 3.7 out of 5 based on 3 votes

Δημιουργήσαμε για σας το ημερολόγιο του 2018, με 12 επιλεγμένες φωτογραφίες από 12 πανεμορφες γωνιές της πατρίδας μας. Μπορείτε να το κατεβάσετε (συνημμενο κατω από αυτό το αρθρο) σε μορφή .png μήνα προς μήνα, ή σε μορφή .pdf όλο μαζί απο εδω

Τα πρώτα βιβλία που "ζωντανευουν", είναι εδώ και είναι εξ΄ολοκλήρου ελληνικά - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Τα βιβλία που ζωντανεύουν

Φανταστήκατε ποτέ ότι θα μπορούσατε να ανοίξετε ενα κλασσικό βιβλίο και αυτό να ζωντανεψει μπροστα σας???

Ήρθαν για να "ταράξουν" τα νερα, από την ελληνική εταιρεία Bitar. Πρόκειται για την σειρα “Livebooks – Τα βιβλία που ζωντανεύουν”. Μιλάμε για εναν μοναδικό συνδιασμό εκπαιδευτικών βιβλίων και τεχνολογίας Επαυξημενης Πραγματικότητας (AR- Augmented Reality), που ειναι ικανή να "ζωντανεψει" τους ήρωες, με την χρήση smartphone ή tablet.

Γιατί το να προωθείτε προωθημένα emails μπορεί να σας προωθήσει στην καταστροφή - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Ενα πράγμα που συχνά συμβουλεύω συγγενείς, γνωστούς, φίλους αλλά και πελάτες είναι να μην προωθούν ποτέ emails που φτάνουν στο inbox τους προειδοποιώντας σε πανικόβλητους τόνους για καταστρεπτικούς ιούς που θα τηγανίσουν τον επεξεργαστή σας και θα σωτάρουν τη RAM σας, malware που ανοίγει την κάμερα και τα μικρόφωνα του υπολογιστή σας και στέλνει πικάντικες φωτογραφίες του καναρινιού σας σε kinky τσοντοsites, απόπειρες phishing που θα σας κοστίσουν το ελεύθερο υπόλοιπο της πιστωτικής σας, το σπίτι σας και το πρώτο σας παιδί και άλλα τέτοια εξωτικά.

Αν σε ενδιαφέρει η digital ενημερώση ξέρεις που να εισάγεις το email σου.

*Με κάθε εγγραφή 20% έκπτωση στις υπηρεσίες μας ή δωρεάν SEO ανάλυση.