Tech news

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 23:24

SEO Traffic: Mειώνεται το οργανικό σας traffic;

Παρατηρείτε ότι η οργανική επισκεψιμότητα του website σας παρουσιάζει καθοδική πορεία, τον τελευταίο καιρό; Μην πανικοβάλλεστε! Πλέον, το τοπίο του SEO μεταβάλλεται διαρκώς και, όπως είναι φυσικό, το SEO traffic των ιστοσελίδων χαρακτηρίζεται από απρόβλεπτα σκαμπανεβάσματα.

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 07:55

Δημιουργία GIF από YouTube video

Δημιουργία GIF από YouTube video - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Τα GIFs έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια να κατακτούν τη χιουμοριστική πλευρά του διαδικτύου. Ειδικά με την προσθήκη της αποστολής GIF στο messenger chat, όσοι ζουν στον κόσμο του internet αναζητούν εφαρμογές για τη δημιουργία τους.

Τελικά, τη δυνατότητα αυτήν μας δίνει μια απλούστατη προσθήκη στο URL ενός youtube video. Το μόνο που χρειάζεται είναι η αντικατάσταση του “https://www.” με τo “gif” στον σύνδεσμο του Youtube video που παρακολουθούμε.

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 10:43

Πόλεμος για τα δεδομένα

Πόλεμος για τα δεδομένα - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Καλά-καλά δεν άρχισε η εφαρμογή του νέου ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων-ΓΚΠΔ (General Data Protection Regulation-GDPR), που αποτελεί ήδη μεγάλο πονοκέφαλο για εταιρείες αλλά και μεγάλο όπλο για τους χρήστες, διαφαίνεται ήδη στον ορίζοντα το επόμενο πεδίο μάχης στην Ευρώπη και πέρα από αυτήν.

Νέα διαρροή προσωπικών δεδομένων από το Facebook - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Αν η υπόθεση της Cambridge Analytica δεν σε έκανε πιο προσεκτικό στις εφαρμογές που χρησιμοποιείς εντός του Facebook έχουμε και άλλο ένα περιστατικό που ίσως, λέμε, ίσως θα σε κάνει να αναθεωρήσεις.

Το New Scientist αναφέρει πως προσωπικές (πολύ προσωπικές) πληροφορίες 3 εκατ. ανθρώπων που είχαν χρησιμοποιήσει την εφαρμογή myPersonality είναι πιθανό να έχουν διαρρεύσει.

Δεν πάει πολύ καιρός από τότε που βλέπαμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας τον πρωταγωνιστή να επιβλέπει την κατάσταση υγείας του από μια οθόνη μέσα στο δέρμα του..

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 10:51

Καλή Συνέχεια...

Καλή Συνέχεια... - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε το Cretanviewvilla.com, σαν ξεκίνημα μιας περαιτερω συνεργασίας, με μία από τις πιο επιτυχημένες και δραστήριες εταιρείες διαμονής στην Κρήτη την Avatar.

Google Algorithm Updates: Όλες οι Αλλαγές σε Ένα Infographic - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Το κείμενο αλλά και το infographic αντιγραψαμε από το Grow Digital Team

Το Facebook λέει ότι διαγράφει λογαριασμούς υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ και του Ισραήλ - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Tον περασμένο Σεπτέμβριο, εκπρόσωποι του Facebook συναντήθηκαν με την ισραηλινή κυβέρνηση για να καθορίσουν ποιοι λογαριασμοί του Facebook που ανήκουν σε παλαιστίνιους πρέπει να διαγραφούν, με την αιτιολογία ότι αποτελούσαν «πρόκληση».

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 12:56

7 βήματα για επιτυχημένο online marketing (infographic)

7 βήματα για επιτυχημένο online marketing (infographic) - 3.7 out of 5 based on 3 votes
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 10:14

Ημερολόγιο 2018

Ημερολόγιο 2018 - 3.7 out of 5 based on 3 votes

Δημιουργήσαμε για σας το ημερολόγιο του 2018, με 12 επιλεγμένες φωτογραφίες από 12 πανεμορφες γωνιές της πατρίδας μας. Μπορείτε να το κατεβάσετε (συνημμενο κατω από αυτό το αρθρο) σε μορφή .png μήνα προς μήνα, ή σε μορφή .pdf όλο μαζί απο εδω

Αν σε ενδιαφέρει η digital ενημερώση ξέρεις που να εισάγεις το email σου.

*Με κάθε εγγραφή 20% έκπτωση στις υπηρεσίες μας ή δωρεάν SEO ανάλυση.