Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 10:29

Τα tweets της εβδομάδας (19-27/12/2017)

Γράφτηκε από την
(4 ψήφοι)
Τα tweets της εβδομάδας (19-27/12/2017) - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Χάσατε τα tweets της εβδομάδας; Μην ανησυχείτε. Συγκεντρώσαμε για σας τα καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε:

Σήμερα έχουμε τεστ γλωσσομάθειας: Πώς λέγεται το κοινωνικό μέρισμα σε 172 από τις 192 αναγνωρισμένες χώρες στον ΟΗΕ. Εδώ σας θέλω!!

Γιατί πήραν επίδομα ξένοι; Ρωτάει αυτός που του γηροκομεί την πεταμένη μάνα του Βουλγάρα, του βάφει σπίτι Αλβανός, μαζεύει τις ελιές στο χωριό Πακιστανός και πάει σε μπουρδέλα με Μολδαβές και Ρωσίδες;

Πόσο, μα πόσο θα ήθελα να δω μέλη των ΑΝΕΛ, με παραδοσιακές φορεσιές και επικεφαλής τον Πάνο, να χορεύουν το «Μήλο μου κόκκινο» και τη «Γερακίνα». Να δείτε τελικά που ο Τσίπρας θα πέσει από τον Πανάρα!!

Πάντως το Μακεδονικό είναι μια άριστη ευκαιρία για το τσίρκο που κυβερνά, να κάνει ηρωική έξοδο με εκλογές μέσα στο 2018.

«Ποιοί Αυστριακοί νεοναζί, εδώ μιλάω με τον ακροδεξιό συνεργάτη του πρωθυπουργού σας, τον Καμμένο» είπε ο Γιούγκερ.

Συναγωνιστές του Ρουβίκωνα: Φρόνιμο θα ήταν να μην εμφανίζεστε για κάποιο διάστημα σε facebook, Twitter και λοιπά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπάρχει κίνδυνος να σας ανακαλύψει ο Τόσκας και να σας συλλάβει.

Πάντως αν είχε χιούμορ ο Τσακνής, θα πάρει Ελληνοφρένεια, Λαζόπουλο και Αρβύλα στην ΕΡΤ. Όλους μαζί!

Λάκης Λαζόπουλος: Υπάρχουν sites ηλεκτρονικές συμμορίες! Υπάρχει χούντα στα socia media.
Τσου ρε Λάκη...

Γκρέμισαν το σπίτι του Καζαντζάκη στην Κρήτη για να φτιάξουν πάρκινγκ.
Όταν βγάζεις τον Πολάκη, δε σου χρειάζεται ο Καζαντζάκης (και δεν σου πρέπει κιόλας).

Μετοχές της Amazon, Netflix, Apple, Adidas και Disney έκανε δώρο για τα Χριστούγεννα ο Κάνιε στην Κιμ. Λογικό. Τι μένει να πάρεις πια σε μια γυναίκα που τα έχει όλα και λατρεύει το χρήμα; Μετοχές για να βγάλει περισσότερο!!

H Aθηνά Οικονομάκου που νομίζει ότι ταιριάζει πολύ με την τηλεόραση κιόλας, προχθές χόρεψε τσιφτεντέλι με την κοιλιά τούρλα, χθες της "ξέφυγε" το φύλο του μωρού που περιμένει, και όταν γεννηθεί το μωρό μας απειλεί ότι θα ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες με το μωρό. Λυπήσου μας και σκάσε καμιά φορά!!

 

 

Διαβάστηκε 32977 φορές
Ειρήνη

Η Ειρήνη είναι copywriter, social media spesialist και λίγο ξερόλας!!
Όταν δεν γράφει κείμενα, προσπαθώντας να φτιάξει μια καλή ιστορία, πίνοντας καφέδες όλη τη νύχτα (και ξοδεύοντας ώρες ολόκληρες, μετά, για να να βάλει τίτλο), και δεν σερφάρει στο διαδίκτυο, παίζει σκραμπλ, ακούει μουσική, και φτιάχνει κοσμήματα και τσάντες. (A, δεν έχει ακόμα καταλήξει αν είναι writer ή copywriter).

7494 σχόλια