Social news

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 20:55

Τους 1,3 δισεκατομμύρια παγκοσμίως άγγιξαν οι χρήστες του Facebook Messenger το 2017

Γράφτηκε από την
(3 ψήφοι)
Τους 1,3 δισεκατομμύρια παγκοσμίως άγγιξαν οι χρήστες του Facebook Messenger το 2017 - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Το Facebook Messenger έχει αυξηθεί πολύ από τότε που πρωτοεμφανίστηκε ως τρόπος συνομιλίας στο Facebook το 2008. Από τότε που ξεκίνησε, έχει αναπτυχθεί από ένα πολύ απλό σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω διαδικτύου, σε μία εφαρμογή που υποστηρίζει βίντεο και ομαδικές συζητήσεις σε Android και iOS. Με την εισαγωγή πολλών νέων δυνατοτήτων το 2017, το Facebook Messenger είδε ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη, με περισσότερους από 1,3 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Το 2017, πραγματοποιήθηκαν καθημερινά περισσότερες από 7 δισεκατομμύρια συνομιλίες στο Facebook Messenger. Αυτό σημαινει σχεδόν μια συζήτηση για κάθε άτομο σε όλο τον κόσμο. Το Facebook ανέφερε ότι οι διακοπές ήταν η πιο δημοφιλής περίοδος για τους ανθρώπους να συνδεθούν μέσω του Messenger, καθώς η Πρωτοχρονιά, η Ημέρα της Μητέρας και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν οι πιο δραστήριες μέρες. Αλλά ακόμα και σε μια μέση μέρα, ξεκίνησαν 260 εκατομμύρια νέα θέματα συνομιλίας.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, το Facebook έφερε νέα χαρακτηριστικά στο Messenger. Νωρίτερα φέτος, το Facebook πρόσθεσε τις αντιδράσεις και τις ομάδες chat του Messenger. Οι χρήστες ομάδας μπορούν να προσθέσουν διαφορετικά emojis σε κάθε νήμα της συνομιλίας, καθώς και να έχουν τη δυνατότητα να ειδοποιούν ένα συγκεκριμένο άτομο στην ομαδική συνομιλία. Οι αλλαγές φαίνεται να αποδίδουν.

Κατά μέσο όρο, 2,5 εκατομμύρια συνομιλίες ομάδας ξεκίνησαν στο Facebook Messenger κάθε μέρα το 2017. Τα μεγέθη των ομάδων συνομιλίας ποικίλλουν, αλλά το Facebook ανέφερε ότι η μέση συνομιλία ομάδας Messenger περιείχε περίπου 10 άτομα. Οι χρήστες φάνηκαν ενθουσιασμένοι με τα νέα χαρακτηριστικά των αντιδράσεων, με περισσότερες από 11 δισεκατομμύρια αντιδράσεις από τον Μάρτιο.

Για τις συνομιλίες μέσω βίντεο στο Facebook Messenger το 2017 υπήρξε επίσης μια μεγάλη χρονιά. Το 2017, ο αριθμός των συνομιλιών βίντεο σε πραγματικό χρόνο στο Facebook Messenger υπερδιπλασιάστηκε στα 17 δισεκατομμύρια. Ενώ μερικές από αυτές τις αυξήσεις μπορούν να αποδοθούν στις βελτιώσεις στις κάμερες με μπροστινό μέρος των smartphones, το Facebook πιστεύει ότι ένα σημαντικό μέρος της αύξησης της συνομιλίας μέσω βίντεο μπορεί να αποδοθεί σε νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα - video chat και χαρακτηριστικά AR.

Σχεδόν πριν από ένα χρόνο, το Facebook πρόσθεσε συνομιλία μέσω βίντεο ομάδας στο Messenger, ένα χαρακτηριστικό που είναι ήδη διαθέσιμο σε άλλες πλατφόρμες όπως το WhatsApp και το Viber. Τον Ιούνιο, το Facebook πρόσθεσε περισσότερες δυνατότητες AR σε video chat, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν φίλτρα τύπου Snapchat στις συνομιλίες τους, καθώς και αντιδράσεις. Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά καθιστούν το Facebook Messenger έναν πλήρως ικανό ανταγωνιστή σε άλλες παρόμοιες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Διαβάστηκε 21262 φορές
Ζωή

Η Ζωή, είναι web designer και seo expert. Facebook maniac, gamer, workaholic, αλλά κι εραστής της φύσης (γι αυτό άλλωστε επέλεξε να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα και να ζήσει σε καποιο ορεινό βοιωτικό χωριό). Όταν δεν βρίσκεται μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, θα την βρείτε να σκαλίζει ζαρζαβατικά, να φροντίζει τα παπούδια του χωριού, να διαβάζει, ή απλά να περιδιαβαίνει στα μονοπάτια, απολαμβάνοντας την φύση του βουνού.

5152 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Αν σε ενδιαφέρει η digital ενημερώση ξέρεις που να εισάγεις το email σου.

*Με κάθε εγγραφή 20% έκπτωση στις υπηρεσίες μας ή δωρεάν SEO ανάλυση.