Social news

Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 08:42

Νέες λειτουργίες στο Facebook.

Γράφτηκε από την
(0 ψήφοι)

Δουλεια δεν εχει ο Ζουγκεμπεργκ ... και ψαχνει τρόπους να κερδίσει το χαμένο έδαφος, από την απώλεια μερικών εκατομμυρίων χρηστών που σημειώθηκε  κατα τον περασμένο χρόνο. Έτσι μετα τις αλλαγές που είδαμε (καθόλου ευχαριστες, ομολογώ) στην ροή των ενημερώσεών μας, προστίθενται δυο ολοκαινουργια χαρακτηριστικά:

Ας τα δούμε:

Το πλαίσιο ενημέρωσης κατάστασης του Facebook αποκτά μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Λίστες, η οποία αρχίζει να κυκλοφορεί σήμερα. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα, όπως ακούγεται, ειναι να επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν λίστες σε οτιδήποτε επιλέγουν - τα ψηφίσματα του νέου έτους, τα to do, εστιατόρια για να δοκιμάσουν, ιδέες ταξιδιών και πολλά άλλα.

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους λίστες με έγχρωμο φόντο και να τις διακοσμήσουν με emoji.

Οι λίστες σχεδιάζονται επίσης με την ιδέα ότι οι φίλοι θα μπορούσαν να αντιγράψουν τους καταλόγους του άλλου για να μοιραστούν τις απόψεις τους για το θέμα.

Η προσθήκη εμφανίζεται ως ένα μέρος του πλαισίου "Τι σκέφτεσαι;" (ενημέρωση κατάστασης) ως μια άλλη επιλογή μαζί με θέματα όπως Δημοσκοπήσεις, Αίσθημα / Δραστηριότητα, Φωτογραφία / Βίντεο, Έλεγχος, GIF και άλλα στοιχεία.

Στο πλαισιο ενημερωσης καταστασης επίσης μπορουμε να δούμε την επιλογή ερωτήσεις, χαρακτηριστικό που προς το παρόν στην Ελλάδα δεν εμφανίζεται σε όλους και όχι πάντα.
Το Facebook προσπαθεί να κάνει τους χρήστες του να μιλήσουν περισσότερο για τον εαυτό τους ανάμεσα σε όλα τα κοινόχρηστα στοιχεία τους, φωτογραφίες και βίντεο. Το νεότερο χαρακτηριστικό του για το διαδίκτυο και το κινητό τηλέφωνο σας ζητά να απαντήσετε σε τυχαία ερωτήματα και να δωσετε πληροφορίες που ίσως δεν θα μπορούσατε ποτέ να πείτε στον εαυτό σας. Θα βρείτε στη νέα ενότητα όταν επισκέπτεστε τη σελίδα του προφίλ σας, μερικές (ίσως ανόητες) ερωτήσεις όπως ποιος ειναι ο αγαπημένος σας superhero, το αγαπημένο σας άθλημα, το κρυφό ταλέντο, ποια ημερα της εβδομάδας προτιμάτε και ποια είναι η απόλυτη δουλειά των ονείρων σας (φυσικά η Παρασκευή και ο αστροναύτης).

Διαβάστηκε 22350 φορές
Ζωή

Η Ζωή, είναι web designer και seo expert. Facebook maniac, gamer, workaholic, αλλά κι εραστής της φύσης (γι αυτό άλλωστε επέλεξε να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα και να ζήσει σε καποιο ορεινό βοιωτικό χωριό). Όταν δεν βρίσκεται μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, θα την βρείτε να σκαλίζει ζαρζαβατικά, να φροντίζει τα παπούδια του χωριού, να διαβάζει, ή απλά να περιδιαβαίνει στα μονοπάτια, απολαμβάνοντας την φύση του βουνού.

10458 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Αν σε ενδιαφέρει η digital ενημερώση ξέρεις που να εισάγεις το email σου.

*Με κάθε εγγραφή 20% έκπτωση στις υπηρεσίες μας ή δωρεάν SEO ανάλυση.