Anasazi’s news

Καλή Συνέχεια... - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε το Cretanviewvilla.com, σαν ξεκίνημα μιας περαιτερω συνεργασίας, με μία από τις πιο επιτυχημένες και δραστήριες εταιρείες διαμονής στην Κρήτη την Avatar.

Ημερολόγιο 2018 - 3.7 out of 5 based on 3 votes

Δημιουργήσαμε για σας το ημερολόγιο του 2018, με 12 επιλεγμένες φωτογραφίες από 12 πανεμορφες γωνιές της πατρίδας μας. Μπορείτε να το κατεβάσετε (συνημμενο κατω από αυτό το αρθρο) σε μορφή .png μήνα προς μήνα, ή σε μορφή .pdf όλο μαζί απο εδω

Η σκόνη της ερήμου στη νοτιοδυτική Αμερική, η τέχνη της αγγειοπλαστικής, ο απόηχος του φλάουτου και οι τόποι λατρείας θυμίζουν έναν από τους πλέον μυστηριώδεις αρχαίους πολιτισμούς – τους Anasazi. Τα μονοπάτια των προγόνων αναζητούν νερό, την ειρήνη και την επιβίωση στα εδάφη της Γιούτα, του Κολοράντο, της Αριζόνα και του Νέο Μεξικό. Ακολουθήστε τα βήματα για να ανακαλύψετε το DNA αυτών των ιδιοφυιών της αρχιτεκτονικής και της αστρονομίας.

Ο λόγος για το ολοκαίνουργιο site “GreekAffair”, που, στην κυριολεξία, μας έβαλε σε έναν αγώνα δρόμου. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Αν σε ενδιαφέρει η digital ενημερώση ξέρεις που να εισάγεις το email σου.

*Με κάθε εγγραφή 20% έκπτωση στις υπηρεσίες μας ή δωρεάν SEO ανάλυση.