Digital News

Σας λείψαμε..;; 

Κάτι το καλοκαίρι, κάτι τα γεγονότα που το σημαδεψαν.. Και δεν ήταν και λίγα, ε;;; Επιστρέψαμε όμως και λέμε να παραμείνουμε.... 

Πόλεμος για τα δεδομένα - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Καλά-καλά δεν άρχισε η εφαρμογή του νέου ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων-ΓΚΠΔ (General Data Protection Regulation-GDPR), που αποτελεί ήδη μεγάλο πονοκέφαλο για εταιρείες αλλά και μεγάλο όπλο για τους χρήστες, διαφαίνεται ήδη στον ορίζοντα το επόμενο πεδίο μάχης στην Ευρώπη και πέρα από αυτήν.

Νέα διαρροή προσωπικών δεδομένων από το Facebook - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Αν η υπόθεση της Cambridge Analytica δεν σε έκανε πιο προσεκτικό στις εφαρμογές που χρησιμοποιείς εντός του Facebook έχουμε και άλλο ένα περιστατικό που ίσως, λέμε, ίσως θα σε κάνει να αναθεωρήσεις.

Το New Scientist αναφέρει πως προσωπικές (πολύ προσωπικές) πληροφορίες 3 εκατ. ανθρώπων που είχαν χρησιμοποιήσει την εφαρμογή myPersonality είναι πιθανό να έχουν διαρρεύσει.

Δεν πάει πολύ καιρός από τότε που βλέπαμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας τον πρωταγωνιστή να επιβλέπει την κατάσταση υγείας του από μια οθόνη μέσα στο δέρμα του..

Λένγκω, Λένγκω, Λένγκω
μου σπαράζεις την καρδιά
Λένγκω, Λένγκω, Λένγκω
μου πληγώνεις τη χαρά

Καλή Συνέχεια... - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε το Cretanviewvilla.com, σαν ξεκίνημα μιας περαιτερω συνεργασίας, με μία από τις πιο επιτυχημένες και δραστήριες εταιρείες διαμονής στην Κρήτη την Avatar.

Αν σε ενδιαφέρει η digital ενημερώση ξέρεις που να εισάγεις το email σου.

*Με κάθε εγγραφή 20% έκπτωση στις υπηρεσίες μας ή δωρεάν SEO ανάλυση.