Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε και αναπτύσουμε για σας καλόγουστα δυναμικά sites, εύκολα διαχειρήσιμα από μεριάς σας, στις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς.  

Προώθηση Ιστοσελίδων

Seo Friedly, καταχώρηση σε μηχανές αναζήτησης, affiliates network, social media, Google adwords, e-mail marketing.

Περισσότερα

Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση, την διαχείριση, την ενημέρωση του site ή του e-shop σας, αν εσείς δεν έχετε τον χρόνο για να το κάνετε. 

Περισσότερα

Γραφιστικές Λύσεις

Εταιρικά logos, banners, έντυπα, κάρτες, κατάλογοι, φυλλάδια. Τα σχεδιάζουμε και τα τυπώνουμε για σας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς

Περισσότερα

Προώθηση Ιστοσελίδων

SEO

SEO Απαραίτητο για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας!!

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας έχει σαν κύριο στόχο την επισκεψιμότητα της, δηλ. τη γνωριμία με το κοινό – χρήστες του internet και στη συνέχεια τη μετατροπή του κοινού αυτού σε πελάτες. Μια απαραίτητη ενέργεια για το σκοπό αυτό είναι η εφαρμογή του SEO.

Ο όρος SEO (Search Engine Optimization) σημαίνει Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης. Η εφαρμογή του SEO περιλαμβάνει όλες τις διαδικασίες και επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο περιεχόμενο αλλά και στη δομή της ιστοσελίδας, ώστε να επιτευχθεί η υψηλή κατάταξη της στον ιστοχώρο.

Παράλληλα στο εξωτερικό χρησιμοποιείται και ο όρος SEM (search engine marketing) που περιγράφει την εξέλιξη του SEO και είναι πιο κοντά στον όρο «προώθηση ιστοσελίδων».

Περισσότερα...

 

Social Media Marketing

Το Social Media Marketing αξιοποιεί τα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn, Flickr) για να χτίσει, να προβάλει ή να προωθήσει το brand name, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μιας επιχείρησης.

Αυτό επιτυγχάνεται με τη δημιουργία μιας online κοινότητας, παρέας, ομάδας, στην οποία το Social Media Marketing  επικοινωνεί το αντικείμενο της επιχείρησης σας και δημιουργεί το ενδιαφέρον γι αυτό, στα μέλη της.


Περισσότερα...

 

Ethical (white hat) SEO

Επειδή "η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας είναι κάτι περισσότερο από απλά νούμερα", μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα SEO πακέτα "κομμένα και ραμμένα" για τα δικά σας μέτρα.

Τα πακέτα μας περιλαμβάνουν:

Πλήρη SEO ανάλυση ιστοσελίδας,  έρευνα και αναζήτηση keywords,  δημιουργία robots.txt και sitemap,  καταχώρηση sitemap στις μηχανές αναζήτησης,  εγκατάσταση google analytics,  ανάλυση ανταγωνιστικών σελίδων, ανάλυση εισερχομένων links,  καταχώρηση σε καταλόγους ιστοσελίδων,  καταχώρηση σε social media και bookmarking sites με υψηλό PageRank,  ανάλυση επισκεψιμότητας,  ενημέρωση μέσω pdf,  μηνιαία ενημέρωση για την θέση σας στις μηχανές αναζήτησης, συγγραφή SEO άρθρων στην σελίδα σας,  δημιουργία backlinks.


 

Affiliate Marketing

Η ιδέα του μάρκετινγκ συνεργατών είναι ότι η διαφημιζόμενη επιχείρηση αμείβει τους συνεργάτες για ολοκληρωμένες συναλλαγές όπως αυτές έχουν οριστεί από των διαφημιζόμενο. Αυτό επιτυγχάνεται με την τεχνολογία που επιτρέπει την καταγραφή του επισκέπτη από την ιστοσελίδα του συνεργάτη στην διαφημιζόμενη επιχείρηση μέχρι και την ολοκλήρωση της συναλλαγής

Το κόστος της διαφήμισης καθορίζεται από τον αριθμό των πωλήσεων που πραγματοποιούνται και το ύψος της προμήθειας καθορίζεται από τον επιχειρηματία. Το πλεονέκτημά του σε σύγκριση με τους άλλους παραδοσιακούς τρόπους διαδικτυακής διαφήμισης ειναι το σαφώς μεγαλύτερο διαφημιστικό εύρος  με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.                 
 
 

 

 


 

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Web hosting


Συνεργαζόμενοι με την πλέον αξιόπιστη ελληνική εταιρία του χώρου,σας παρέχουμε φιλοξενία των ιστοσελίδων σας με ξεκάθαρα πακέτα χρέωσης που να ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες,WHM/CPanel διαχείριση.

Περισσότερα

PC Doctor

Ανακτηση αρχείων


-Αποκατάσταση προβλημάτων και αναβάθμιση σε Desktop - Laptop - Mobile - Server 

-Εγκατάσταση προγραμμάτων, ανάκτηση αρχείων και απομάκρυνση ιών.
-Σύνδεση ιντερνετ και εγκατάσταση - επίβλεψη δικτύων.

Πρόσθετες υπηρεσίες

1000-wyp-personal-domain-name-for-email

Anasazi's extras


  • Κατοχύρωση του domain σας .gr .com .org κ.λ.π. 
  • Εκμάθηση πελατών λειτουργίας της διαχείρισης
  • Δημιουργία SEO άρθρων
  • Μεταφράσεις
  • Μαθήματα Πληροφορικής για όλα τα επίπεδα

Eπικοινωνία


     info@anasazi-webart.com

      6977.586.007